8192
8192: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated
script: /www/webvol16/dz/7ntc6iuho75imle/surprice.rs/public_html/lib/core/dbs.class.php line: 729

O nama

SURPRICE RENT A CAR BEOGRAD

 
Surprice Rent a Car Beograd je kompanija čiji je prioritet visok kvalitet usluge pri iznajmljivanju vozila kako bi se svaki klijent osećao udobno i komotno, baš kao kod kuće. Najpovoljnije cene kombinujemo sa najboljim uslovima rentiranja vozila i time klijentu pružamo maksimalno zadovoljstvo u korišćenju naše usluge. Dostupni smo 24 časa na mnoštvu distributivnih lokacija. Vaše je samo da odaberete lokaciju koja vam odgovara. Možete nas naći na Aerodromu Nikola Tesla Beograd, Aerodromu Konstantin Veliki u Niš-u ili na Novom Beogradu gde nam je poslovnica pored Štark Arene.
 
Flota vozila Suprice Rent a Car Beograd sadrži raznovrsne automobile svih kategorija, a vi odaberite automobil koji odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Ako niste sigurni šta je za vas najbolje, u tome će vam pomoći naši zaposleni koji su uvek na raspolaganju klijentu da napravi najbolji izbor pri iznajmljivanju vozila u Beogradu.
 
Naši uslovi najma vozila su vrlo jasno iskazani i ne postoje skriveni troškovi. Veliku pažnju poklanjamo svojim stalnim klijentima, a cilj nam je da se svako ko jednom okusi čari Suprice Car Rental -a uvek vraća na staro mesto, svaki put uživa sve veću pažnju i dobije što bolje uslove najma. Nama je najvažnije da ste vi zadovoljni jer je zadovoljan klijent najbolja preporuka.
 
Suprice Car Rental je brend koji neprestano raste. Naš cilj je da postanemo lideri u regionu u oblasti rent a car-a, a misiju postepeno ostvarujemo svojom profesionalnošću i posvećenošću poslu gradeći tako poverenje klijenata.